Sherbimet

Dergesa Brenda 24 oreve

Dergesa te Koliposta / Thaseve

Dergese ne te gjithe boten

Posta e Letrave.

Pse Intex Courier?

Dergesa te shpejta dhe ne kohe

Te gjitha pakot e derguara nepermjet IC arrijne ne kohe te klientet tuaj.

Cmime te uleta

Gjithmone ofrojme cmime te uleta dhe ofertat me te mira te pershtatura per biznesin tuaj Online ose Offline.

Siguri ne dergesa

Kompania e vetme postare e cila ka nje sistem te sofistikuar dhe te ndertuar posacerisht per gjurmimin dhe informimin e klientit ne kohe reale rreth dergeses se tij.

Support non-stop

Per cdo problematike sherbimi i klientit IC gjendet aty per asistuar cdo dite nga ora 08:00 deri ne 21:00 E Hene - E Shtune.

Dergesa ne te gjithe boten

Kryeni dergesat tuaja ne te gjithe boten duke u mbeshtetur ne logjistiken e IC.

Likujdime sipas kerkeses

Likujdimet kryhen sipas nevojave te biznesit tuaj.